Ohjaako kiire toimintaasi ja ajatteluasi? Olisiko aika tehdä asialle jotain ja pysähtyä miettimään, miten asioita voisi tehdä järkevämmin ja ilman uupumisen uhkaa.

Näen usein, kuinka toiset suorittaa ja suorittaa aamusta iltaan viikosta viikkoon vuodesta vuoteen jatkuva kiire päällä.

No, rajahan siinä tulee jossakin vaiheessa vastaan.

Kiireessä on se mielenkiintoinen asia, että joskus se luodaan itse itselle. Pystytkö sinä vaikuttamaan omaan kiireeseesi? Jos vastasit että et, mieti vielä millaisessa unelmatilanteessa sinulla ei olisi kiirettä iltaan asti? Mitä se vaatii? Oletko oikeasti niin tärkeä, että työkaverisi ei voisi odottaa vastaustasi aamuun, vaan sinun pitää lähettää vielä illalla sähköposteja?

Vaikka rakastaisi työstäsi, niin muista antaa aikaa myös muille hyville asioille elämässäsi.

Minä teen business coachausta, jossa pysähdytään miettimään mm. sitä, että mikä on olennaista sinulle, mitä sinulta odotetaan ja mikä saa sinut kohti tavotteita, joita päätät tavoitella. Työssäni minä kannustan sinua tavoitteisiin pääsemiseen, mutta en koskaan hyvinvoinnin kustannuksella.

Keskity olennaiseen, niin yrityksesi kiittää sinua ja sinulle jää vielä aikaa tehdä niitä asioita, joita teet lomallakin. Perhe, lepo, elämästä nauttiminen. Jotka ovat kuitenkin ykkösjuttuja elämässäsi. Kalenteroi vapaa aika tarpeen vaatiessa.

Seuraava artikkeli

Related Posts