Coaching vaikuttaa

FlowLab coaching

 

FlowLab Johdon coaching on tärkeä osa menestyksekästä johtamisen kehittämistä Helsingissä. Se tarjoaa johtajille mahdollisuuden kehittää taitoja, lisätä ammatillista itsetuntoa ja parantaa tuloksia. Coaching-ohjelmat ovat suunniteltu tukemaan johtajia heidän arjessaan ja auttamaan heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Tämän päivän kilpaillussa toimintaympäristössä johdon coaching on välttämätöntä, jotta johtajat voivat jatkuvasti kehittyä ja pysyä kilpailukykyisinä. Coaching auttaa johtajia selviytymään haasteista, kehittämään vahvuuksiaan ja löytämään ratkaisuja ongelmiin.

Löydä luotettava ja kokenut johdon coachi Helsingissä, joka voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kehittämään johtajuustaitojasi. Tutustu FlowLabin tarjontaan ja valitse coach, joka tarjoaa yksilöllistä ja tehokasta coaching-prosessia. Joni Uotila on kokenut ja arvostettu johdon coach, joka auttaa sinua saavuttamaan merkittävää kehitystä ja menestymään johtajana.

Tutustu palveluihimme

 

Coaching prosessi

Coaching-prosessi on tehokas tapa kehittää johtajuustaitoja ja saavuttaa henkilökohtaisia tavoitteita. Se tarjoaa yksilöllistä ja räätälöityä tukea, joka auttaa sinua parantamaan suorituksia ja hallitsemaan haasteita paremmin. Coaching-prosessi auttaa sinua:

Tunnistamaan vahvuutesi ja heikkoutesi sekä kehittämään niitä
Määrittelemään ja saavuttamaan tavoitteita selkeämmin ja tehokkaammin
Parantamaan kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja
Hallitsemaan stressiä ja parantamaan henkilökohtaista hyvinvointia
Kehittämään tietoisuutta ja ymmärrystä itsestä ja muista ihmisistä
Löytämään ratkaisuja ongelmiin ja parantamaan päätöksentekokykyä
Kehittämään ja vahvistamaan luottamusta ja itseluottamusta
Coaching-prosessi antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä tärkeimpiin asioihin ja saavuttaa merkittävää kehitystä henkilökohtaisella ja ammatillisella tasolla.

 

Coaching parantaa työhyvinvointia

Etsitkö tehokasta tapaa parantaa työhyvinvointiasi? Tutustu coachaukseen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Henkilökohtainen coachaus on henkilökohtaista ja yksilöllistä tukea, joka auttaa sinua kehittämään taitojasi ja saavuttamaan tavoitteitasi. Työhyvinvoinnin parantaminen on yksi tärkeimmistä hyödyistä, joita coaching-prosessi tarjoaa.

Coaching-prosessi auttaa sinua:

Tunnistamaan ja hallitsemaan stressitekijöitä
Kehittämään vuorovaikutustaitojasi
Parantamaan henkilökohtaista hyvinvointiasi ja kokonaisvaltaista elämänlaatua
Kehittämään tietoisuutta henkilökohtaisista ajatuksista ja tunteista sekä hallitsemaan niitä
Saavuttamaan tavoitteita ja parantamaan suorituksia
Löytämään uusia näkökulmia ja ratkaisumalleja ongelmiin
Etsi luotettava ja kokenut coach, joka voi auttaa sinua saavuttamaan merkittävän kehityksen ja parantamaan työhyvinvointiasi.

Aloita matkasi kohti parempaa työssä jaksamista ja henkilökohtaista hyvinvointia tänään!

 

Coaching parantaa fokusta

Etsitkö tapaa parantaa fokustasi ja lisätä suorituskykyäsi? Yksilövalmennus eli coaching tarjoaa tehokkaan ratkaisun fokuksen parantamiseen. Coaching-prosessi tarjoaa henkilökohtaista ja yksilöllistä tukea, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kehittämään taitoja.

Fokuksen parantamisella on merkittävä vaikutus suorituskykyyn ja tuloksellisuuteen. Coaching-prosessi auttaa sinua:

Tunnistamaan ja hallitsemaan distraktiot ja haasteet, jotka estävät fokuksen
Kehittämään fokuksen ja keskittymiskyvyn taitoja
Parantamaan henkilökohtaista hyvinvointia ja lisäämään energiaa
Priorisoimaan tärkeät tehtävät ja tekemään ne tehokkaammin
Parantamaan tehokkuutta tehtävien suorittamisessa
Saavuttamaan haluamiasi tavoitteita
Aloita matkasi kohti parempaa fokuksta ja suorituskykyä tänään coachingin avulla!

 

 

Ensiohjeet fokuksen parantamiseen

Parhaiten voit parantaa fokustasi seuraavilla tavoilla:

Vältä häiriötekijöitä: Poista kaikki mahdolliset häiriötekijät, kuten puhelimen ilmoitukset tai televisio, jotta voit keskittyä täysin tehtävään.

Muodosta tapoja ja tottumuksia: Fokus tulee helpommaksi, kun teet hyviä asioita säännöllisesti ja muodostat niistä tapoja.

Huolehdi unesta, ravinnosta ja liikunnasta: Hyvä uni, tasapainoinen ravinto ja säännöllinen liikunta auttavat pitämään aivosi virkeinä ja fokusoituneina.

Käytä tehokkuustekniikoita: Muun muassa Pomodoro-tekniikka, joogaharjoitukset tai meditaatio voivat auttaa sinua parantamaan fokustasi.

Aseta tavoitteita ja mittaa edistymistäsi: Tavoitteiden asettaminen ja edistymisen seuraaminen auttavat sinua pysymään motivoituneena ja fokusoituneena.

 

Palauteboksi

 • FlowLabin coaching on ollut erittäin isona apuna. Tavoitteet ja tehtävät ovat selkeytyneet ja edistymistä on tapahtunut merkittävästi.

  Tomi Jaakkola
  Hallituksen PJ
 • FlowLab on tukenut tavoitteiden saavuttamisessa niin yritysnäkökulmasta, kuin henkilökohtaisen kehittymisen näkökulmasta. Voin suositella varauksetta.

  Jone Korpi
  Toimitusjohtaja
 • FlowLab on kulkenut mukanani niin hyvinä, kuin huonompinakin hetkinä. Olen kasvanut ihmisenä ja esimiehenä ainakin metrin. Kiitos!

  Jenni
  Team Lead
 • FlowLabin kanssa on ollut mukava opetella tekemään asioita vähän eri näkökulmasta. Monesti asioita on hankalaa nähdä kauempaa kun aina on ”kiire”.  Usein jokin asia ei toimi tai on mahdotonta nähdä niitä asioita missä pitäisi kehittyä. FlowLabin ansiosta olen kehittynyt timanttiseksi ongelmanratkaisijaksi ja saanut perspektiiviä koordinointiin liittyvissä ongelmissa. Asiat ovat konkreettisesti menneet eteenpäin.

  Heidi Uskaure
  Yrittäjä & Projektikoodinaattori
 • Joni on auttanut selkeyttämään yrityksemme työtapoja sekä prosesseja ja auttanut löytämään tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Tästä on ollut suuri apu.

  Teemu Lönnmark
 • FlowLabin coaching on ollut erittäin isona apuna. Tavoitteet ja tehtävät ovat selkeytyneet ja edistymistä on tapahtunut merkittävästi.

  Tomi Jaakkola
 • Joni is very skillful in creating rapport in his coaching. I gained new perspective on things in our coaching process especially after Joni utilized some of his more creative coaching methods with me.

  Inka Rantanen
 • Olen tavannut useita mentoreita/coacheja/työvalmentajia StartUp vuoden aikana. Tapasimme Jonin kanssa ja hän kaiveli kipupisteet esiin ja vei ne konkretian tasolle. Nyt taas jaksaa ja pysyy fokus kasassa. Suosittelen!

  Miika Anundi