FlowLab High Potential Coaching

FlowLab High Potential Coaching tähtää kehittämään tulevaisuuden avainpelaajia tai sellaiseksi haluavia. Coachauksessa keskitytään henkilökohtaiseen kehittymiseen ja yksilöllisesti sovittuihin tavoitteisiin.

Business Coaching on etuoikeus

Business Coaching on etuoikeus, joka on tavoittelemisen arvoinen. Coachaukseen haetaan yrityksen sisällä ja hakemusten perusteella mukaan valitaan sopivimmat yksilöt. Kutsu hakemaan on hyvä tulla johtotasolta, jotta asian tärkeys yritykselle tulee selväksi hakijalle. On tutkittu, että tunnustettu lupaus sitoutuu työhönsä paremmin ja pysyy talossa pidempään.

Valmentavaa johtajuutta kehittämässä

Yhtenä vakioteemoista ja tavoitteista coachauksessa on hyvä olla kasvu ja kehittyminen valmentavana johtajana. Muuttuvassa työelämässä valmentava johtajuus on taito, jolla ei ole vanhenemispäivämäärää, kuten monella muulla, ns. kovalla osaamisella.

Coachin edistää ajattelua ja oman toiminnan arviointia

Pysähtyminen aika ajoin ajattelemaan omaa työtä ja tavoitteita on ensiarvoisen tärkeää henkilökohtaisen kehittymisen kannalta. Kyky ymmärtää kokonaisuus ja olennainen paranee ja reflektiokyky kehittyy. Omaa työtä pohtimalla selviää, mihin täytyy juuri nyt keskittyä ja mihin taas ei. Toimeenpanokyky paranee ja oikea suunta tavoitteiden saavuttamiseksi säilyy.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Vastaa