KIIRE! 

Vietkö töitä jatkuvasti kotiin tai tunnetko työssäsi kiirettä? Katso pätkä Joni Uotilan ajatuksista kiireestä ja siitä, mitä sille voi tehdä.

Miten asiat menisi unelmatilanteessa? Pystytkö edes visualisoimaan sitä?

Mitä pitäisi tehdä, jotta asiat muuttuvat?

Mieti, mitä sinulta odotetaan ja keskity olennaiseen.

Katso lisää videosta!

Mä nään usein, kuinka toiset suorittaa ja suorittaa aamusta iltaan viikosta viikkoon vuodesta vuoteen jatkuva kiire päällä.

No, rajahan siinä tulee jossakin vaiheessa vastaan.

Kiireessä on se mielenkiintoinen asia, että Joskus se luodaan itse itselle. Pystytkö sä vaikuttamaan sun kiireeseen? Jos vastasit että et, mieti vielä millaisessa unelmatilanteessa sulla ei olisi kiirettä iltaan asti? Mitä se vaatii? Ootko sä oikeasti nii tärkeä, että joku ei voisi odottaa vastausta aamuun?

Vaikka tykkäisit työstäsi, niin muista antaa aikaa myös muille hyville asioille sun elämässä.

Mä teen business coachausta, jossa pysähdytään miettimään mm. sitä että mikä on olennaista sulle, mitä sulta odotetaan ja mikä saa sut kohti niitä tavotteita. Mä työssäni kannustan tavoitteisiin pääsemiseen, mutta en koskaan hyvinvoinnin kustannuksella.

Keskity olennaiseen, niin firmasi kiittää ja sulle jää vielä aikaa tehdä niitä asioita, joita teet lomallakin. Perhe, lepo, elämästä nauttiminen. Jotka on kuitenkin niitä ykkösjuttuja. Kalenteroi vapaa aika tarpeen vaatiessa.

Vastaa