FlowLab Oy:n Tarina

Rakkaudesta lajiin

FlowLab Oy syntyi paremman työelämän visiosta. Näimme paljon asioita työelämässä, joiden tiesimme vaikuttavan organisaation menestykseen: olipa kyse positiivisesta tai negatiivisesta vaikutuksesta. Tutkimukset joita teimme ja luimme, vahvisti käsitystämme muun muassa työhyvinvoinnin tärkeydestä organisaation menestyksessä.

Näimme myös tapoja, joilla työhyvinvointia yritettiin parantaa: puolen päivän seminaari elämän tarkoituksesta tai yhteinen virkistyspäivä voivat olla ihan kivoja juttuja, mutta tuntui, että monesti ratkaisut eivät riittäneet alkuunkaan. Halusimme jotain kokonaisvaltaisempaa. Halusimme jotain vaikuttavampaa.

Ajatus organisaatiosta systeeminä tarkoittaa meille muun muassa sitä, että uskomme hyvän leviämiseen ja jo yhdenkin henkilön kehittymisellä olevan positiivinen vaikutus ympärillä oleviin. Syntyi kolme teesiä:

Pidä huolta

Työntekijöistä huolen pitäminen on investointi, joka kannattaa.

Toimeenpanokyky

Asioiden sparraileminen ulkopuolisen kanssa parantaa kykyäsi toimia.

Etuoikeus

Coachauksen saaminen on etuoikeus, ei leima otsaan.

Tiimi

Jokainen on hyvä jossakin. Missä sinä olet hyvä? FlowLab-tiimi on luova, rohkea, ja hyvä kuuntelemaan. Ja me osaamme työmme erinomaisesti, kysy vaikka äidiltämme! Tekijöitämme yhdistää halu auttaa, kehittää ja kehittyä.

Joni-Matti Uotila

on Certified Business Coach Master® sekä työnohjaaja (STOry), jolla on tausta kehittämis- ja konsultointitehtävissä liiketaloudessa sekä IT-alalla. Joni on valmentanut yli 500 tuntia yrityksiä ja johtoryhmiä yksilö- ja ryhmätasolla.

Valmennuksen peruspilareina ovat voimavara- ja ratkaisukeskeinen ajattelu. Tällä hetkellä keskeisimpiä teemoja ovat uudet toimintamallit poikkeustilanteessa, hyvinvointi sekä tavoitteisiin pääseminen.

Coaching, työnohjaus, esimiesvalmennus FlowLab

Timo-Pekka Uotila

KTT Timo-Pekka Uotila on erikoistunut yritysten menestymisen inhimilliseen puoleen. Hänen väitöskirjansa käsitteli pk-yritysten johdon ajatusmalleja yrityksen menestymisestä. Hän tekee soveltavaa tutkimusta yrityksen menestymiseen liittyen ja uudistaa omaa ajatteluansa valmentamalla aloittavia startup-yrittäjiä.

Timo-Pekka on tutkinut, kehittänyt ja rakentanut yritysten syntymiseen, poikkeustilanteista selviämiseen ja kasvuun tähtääviä toimintamalleja.

.

Palauteboksi

 • FlowLabin coaching on ollut erittäin isona apuna. Tavoitteet ja tehtävät ovat selkeytyneet ja edistymistä on tapahtunut merkittävästi.

  Tomi Jaakkola
  Hallituksen PJ
 • FlowLab on tukenut tavoitteiden saavuttamisessa niin yritysnäkökulmasta, kuin henkilökohtaisen kehittymisen näkökulmasta. Voin suositella varauksetta.

  Jone Korpi
  Toimitusjohtaja
 • FlowLab on kulkenut mukanani niin hyvinä, kuin huonompinakin hetkinä. Olen kasvanut ihmisenä ja esimiehenä ainakin metrin. Kiitos!

  Jenni
  Team Lead
 • FlowLabin kanssa on ollut mukava opetella tekemään asioita vähän eri näkökulmasta. Monesti asioita on hankalaa nähdä kauempaa kun aina on ”kiire”.  Usein jokin asia ei toimi tai on mahdotonta nähdä niitä asioita missä pitäisi kehittyä. FlowLabin ansiosta olen kehittynyt timanttiseksi ongelmanratkaisijaksi ja saanut perspektiiviä koordinointiin liittyvissä ongelmissa. Asiat ovat konkreettisesti menneet eteenpäin.

  Heidi Uskaure
  Yrittäjä & Projektikoodinaattori
 • Joni on auttanut selkeyttämään yrityksemme työtapoja sekä prosesseja ja auttanut löytämään tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Tästä on ollut suuri apu.

  Teemu Lönnmark
 • FlowLabin coaching on ollut erittäin isona apuna. Tavoitteet ja tehtävät ovat selkeytyneet ja edistymistä on tapahtunut merkittävästi.

  Tomi Jaakkola
 • Joni is very skillful in creating rapport in his coaching. I gained new perspective on things in our coaching process especially after Joni utilized some of his more creative coaching methods with me.

  Inka Rantanen
 • Olen tavannut useita mentoreita/coacheja/työvalmentajia StartUp vuoden aikana. Tapasimme Jonin kanssa ja hän kaiveli kipupisteet esiin ja vei ne konkretian tasolle. Nyt taas jaksaa ja pysyy fokus kasassa. Suosittelen!

  Miika Anundi

Asiakkaitamme

Kiinnostuitko valmennuksesta?

Seuraa meitä Instagramissa